+31 6 5174 4200
info@newgenerationprojects.nl
Routebeschrijving Gevestigd aan de Sint Willibrordstraat 5. Centrum van Weert, in de buurt van het Treinstation. Via de auto: bereikbaar vanuit omgeving Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze via de A2. Ook vanuit de N275/N266 voor de regio Nederweert, Ospel, Someren, Asten Meijel, Venlo, Panningen en Helden. De A2 Limburg voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ell, Kelpen, Ittervoort, Neeritter, Maasbracht, Echt en Roermond. Bekijk deze pagina voor een exacte routebeschrijving via Google Maps.

Wilt u graag de unieke smaaksensatie van de Beluga kaviaar ervaren of delen met uw gasten? Bij New Generation Projects bestelt u Beluga kaviaar of andere kaviaar soorten van maar liefst twee exclusieve kaviaar kwekerijen. Beluga kaviaar gezocht? New Generation Projects helpt u op weg!

Luxe delicatesse voor liefhebbers

Een kaviaar soort die voor velen waarschijnlijk bekend klinkt, de Beluga kaviaar. De Beluga kaviaar is de meest exclusieve en bekende kaviaar die wereldwijd te verkrijgen is. De kaviaar heeft een uitgesproken en complexe smaak die zich onderscheidt van andere kaviaar soorten. Bij New Generation Projects kiezen wij alleen het beste van het beste. Daarom hebben wij Beluga kaviaar van 2 kaviaar kwekerijen tot onze beschikking. Wilt u de unieke smaak van de Beluga kaviaar ervaren? Dan kunt u Beluga kaviaar kopen bij New Generation Projects. 

Exclusieve kaviaar van de Beluga

Kaviaar, waaronder de Beluga kaviaar, wordt gezien als een echte delicatesse. De eerste eters van kaviaar waren de Perziërs. Zij geloofden dat kaviaar hun meer potentie en uithoudingsvermogen zou geven. Vandaag de dag wordt kaviaar gezien als het ‘zwarte goud’, een bijzondere delicatesse waar velen liefhebbers enorm van kunnen genieten. De eitjes van een Beluga steur hebben tot wel 20 jaar nodig om te rijpen. Hierdoor is de Beluga kaviaar prijs hoger dan andere kaviaar soorten, en dus een echt luxe product. 

Beluga kaviaar – de prijs

Beluga kaviaar is wereldwijd de meest exclusieve kaviaar. Vergelijk je de Beluga kaviaar met andere kaviaar soorten, dan zult u merken dat de Beluga kaviaar prijs ver boven de anderen uitschiet. Kiest u voor 50 gram Beluga kaviaar? Dan kunt u een prijs rond de € 249,00 verwachten. Goedkopere kaviaar soorten zijn te verkrijgen vanaf € 12,50, € 17,50 of € 22,50. De Beluga kaviaar prijs is gebaseerd op exclusiviteit en kwaliteit van de kaviaar, en dit is dan ook te merken aan de smaak!

Beluga kaviaar bij New Generation Projects

Bent u op zoek naar een verkoper van de enige echte Beluga kaviaar? New Generation Projects verkoopt exclusieve Beluga kaviaar van verschillende kaviaar kwekerijen. Dit kan voor eigen gebruik, maar het is ook mogelijk deze luxe delicatesse toe te voegen aan uw feest of evenement. Wilt u uw gasten verrassen met een fantastische smaakexplosie met ziltige en nootachtige tonen van de Beluga kaviaar? Dan kunt u Beluga kaviaar aanschaffen inclusief verzorging van onze hostesses op uw feest of event. Met onze hostesses brengt u uw feest naar een hoger niveau. Onze hostesses bieden uw gasten heerlijke kaviaar naar wens aan. Wilt u hier ook graag een glaasje bubbels bij om van uw event een geheel te maken? Ook dit is mogelijk bij New Generation Projecst.

Bent u benieuwd welke ideeën wij hebben om uw event onvergetelijk te maken? Neem dan contact op met New Generation Projects!

Onze laatste posts Blijf altijd up to date