+31 6 5174 4200
info@newgenerationprojects.nl
Routebeschrijving Gevestigd aan de Boermansstraat 76. Centrum van Weert, in de buurt van het Treinstation. Via de auto: bereikbaar vanuit omgeving Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze via de A2. Ook vanuit de N275/N266 voor de regio Nederweert, Ospel, Someren, Asten Meijel, Venlo, Panningen en Helden. De A2 Limburg voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ell, Kelpen, Ittervoort, Neeritter, Maasbracht, Echt en Roermond. Bekijk deze pagina voor een exacte routebeschrijving via Google Maps.

Catering voor bedrijven

Catering voor bedrijven is een totaal andere setting dan catering voor privé gelegenheden. Als het om zakelijke evenementen gaat wilt u toch liever een chique en professionele indruk achterlaten bij de gasten of bezoekers. New Generation Projects verzorgt catering voor bedrijven en voorziet evenementen van luxe versnaperingen en heerlijke champagnes. We bieden de mogelijkheid om uw evenement of personeelsfeest te voorzien van een luxueuze champagnebar. De altijd perfect uitziende hostesses zullen ervoor zorgen dat elke gast geniet van een heerlijk glas bubbels. Wij bieden hier uiteraard de mogelijkheid bij om ook passende luxe hapjes bij zoals kaviaar te serveren op uw feest of event.

Catering tijdens een beurs

Bij het organiseren van een beurs komen verschillende taken kijken. De bezoekers van de beurs voorzien van hapjes en drankjes is hier een belangrijk onderdeel van. Het inschakelen van een goede catering voor zakelijke evenementen kan veel zorgen uit handen nemen. Zorg er altijd voor dat de catering passend is bij de beurs. Heeft uw beurs een luxueus thema? Dan past de champagne bar en luxe hapjes zoals kaviaar van New Generation Projects hier helemaal bij! Luxueuze en professionele catering staat garant voor een onvergetelijke beurs.

Personeelsfeest organiseren

Personeelsfeesten kunnen zowel voor meer verbinding tussen werknemers als tussen de werknemers en het management zorgen. Wanneer u elkaar iets beter leert kennen buiten de werkuren, kan dat positieve invloed hebben op de werkvloer. Een geslaagd personeelsfeest organiseren is niet compleet zonder een goede catering. Een personeelsfeest vraagt om andere hapjes en drankjes dan bijvoorbeeld een doorsnee verjaardag. Luxere versnaperingen zullen zeker gewaardeerd worden door uw werknemers. Vraag voor meer informatie betreft personeelsfeesten catering bij New Generation Projects. 
 

Schakel New Generation projects in!

Het is mogelijk om de catering voor bedrijven of catering voor zakelijke evenementen op locatie langs te laten komen. Heeft u nog geen locatie? Dan kunnen wij u hier uiteraard mee helpen! Met catering en/of hostesses van New Generation Projects brengt u uw zakelijk evenement naar een hoger niveau! Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

Onze laatste posts Blijf altijd up to date