+31 6 5174 4200
info@newgenerationprojects.nl
Routebeschrijving Gevestigd aan de Boermansstraat 76. Centrum van Weert, in de buurt van het Treinstation. Via de auto: bereikbaar vanuit omgeving Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze via de A2. Ook vanuit de N275/N266 voor de regio Nederweert, Ospel, Someren, Asten Meijel, Venlo, Panningen en Helden. De A2 Limburg voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ell, Kelpen, Ittervoort, Neeritter, Maasbracht, Echt en Roermond. Bekijk deze pagina voor een exacte routebeschrijving via Google Maps.

Exclusieve champagne

Maak uw feest nóg exclusiever met een champagnebar van New Generation Projects. Een unieke beleving voor al uw feesten en evenementen. Genieten van een glaasje champagne aan een luxueuze champagnebar gehost door champagnedames met passie.

Champagne tijdens uw event

Toasten op een zakelijk hoogtepunt, een bruiloft of een verjaardag. Bij het vieren van een speciale gelegenheid mag champagne niet ontbreken. Een glaasje champagne verheft uw bijzonder moment tot een onvergetelijke ervaring. De heerlijkste bubbels worden uitgedeeld door een van onze vriendelijke hostesses aan een glamoureuze champagnebar. Start uw feest of evenement op een unieke manier voor een onvergetelijke experience. Geniet van een lekker glaasje prikkelende bubbels met de lekkerste exclusieve champagnes binnen handbereik.

Moët et Chandon

Tijdens uw feest of evenement schenken wij alleen hoogwaardige en exclusieve champagne afkomstig van het grootste champagnehuis ter wereld. De champagne van Moët et Chandon is van hoog kwaliteit en draagt een luxe en bijzonder karakter met zich mee. Al meer dan 260 jaar staat Moët et Chandon garant voor een feestelijk moment in het leven. Hoogtepunten worden gevierd met een glaasje champagne tijdens de meest prestigieuze evenementen. Met keuze uit verschillende luxe champagnes worden de harten van uw gasten van begin af aan beroofd.

Onze laatste posts Blijf altijd up to date