+31 6 5174 4200
info@newgenerationprojects.nl
Routebeschrijving Gevestigd aan de Sint Willibrordstraat 5. Centrum van Weert, in de buurt van het Treinstation. Via de auto: bereikbaar vanuit omgeving Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze via de A2. Ook vanuit de N275/N266 voor de regio Nederweert, Ospel, Someren, Asten Meijel, Venlo, Panningen en Helden. De A2 Limburg voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ell, Kelpen, Ittervoort, Neeritter, Maasbracht, Echt en Roermond. Bekijk deze pagina voor een exacte routebeschrijving via Google Maps.

Champagnebar experience

Geef uw feest een bijzondere twist met een exclusieve champagnebar en de lekkerste champagnes in handbereik. Voor de extra beleving bieden wij een totaal concept van een champagnebar, de lekkerste champagnes en gast verwelkomende hostesses.

De bar voor een sprankelend glaasje champagne

Dit stijlvolle en luxueuze concept is ontstaan in de Spaanse metropool Barcelona. De champagneria was hier al een groot succes voordat het is komen overwaaien naar Nederland. Langzaam aan verschenen ook in Amsterdam en andere steden champagnebars waar mensen terecht kunnen voor een bruisend glaasje champagne van luxe merken. Het proeven van een exquise champagne is en blijft een ervaring.

Om dit luxueuze gevoel door te voeren op feesten en events hebben wij een totaal concept gecreëerd. Met een champagnebar inclusief high-end drankjes toveren wij uw feest tot een magische ervaring. Onder het genot van een sprankelend glaasje champagne genieten uw gasten van het moment. Uw gasten worden verwelkomd aan de champagnebar door vriendelijke hostesses en/of champagnedames die geheel bij de luxueuze uitstraling van uw feest en de champagne passen. champagnebar ter beschikking die een bijzonder twist aan

De luxe van Moët et Chandon

Voor een extra sprankeling tijdens uw event schenken wij exclusief verschillende champagnes van het grootste champagnehuis Moët et Chandon. Dit merk champagnehuis heeft zich door de jaren heen gepositioneerd als een luxe en magische merk welke alleen het beste van het beste schenkt. Dit high-end champagne merk zal een statement maken tijdens ieder event. Een sprankelend symbool van elegantie en exclusiviteit zal uw feest tot de gewenste hoogte brengen.

Onze laatste posts Blijf altijd up to date