+31 6 5174 4200
info@newgenerationprojects.nl
Routebeschrijving Gevestigd aan de Sint Willibrordstraat 5. Centrum van Weert, in de buurt van het Treinstation. Via de auto: bereikbaar vanuit omgeving Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze via de A2. Ook vanuit de N275/N266 voor de regio Nederweert, Ospel, Someren, Asten Meijel, Venlo, Panningen en Helden. De A2 Limburg voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ell, Kelpen, Ittervoort, Neeritter, Maasbracht, Echt en Roermond. Bekijk deze pagina voor een exacte routebeschrijving via Google Maps.

Een sprankelend ontvangst

Iedere gast wordt op uw feest met open armen ontvangen door een van onze hostesses en champagne dames of desgewenst een champagne gastheer.

De champagnedames zorgen ervoor dat iedere gast persoonlijk verwelkomt wordt met een glaasje speciale champagne. De toon van uw feest wordt gezet en bij aankomst kan het feest gelijk beginnen. Onze champagne dames zullen een unieke aanwinst voor uw feest of event zijn!

De champagnedames

Op een stijlvolle manier uw gasten welkom heten op het event met onze champagnedames. Onze hostesses voorzien de gasten van een lekker glaasje champagne afkomstig van de exclusieve champagnebar. Vrouwelijke elegantie gecombineerd met een bijzonder glaasje bubbels van het grootste champagnehuis ter wereld. Met een bijpassend outfit en hulp van een professionele make-up artist zijn de hostesses klaar voor ieder feest. Een uitstraling van klasse en luxe voert de boventoon tijdens uw event.

Een exclusieve experience

Verras uw gasten met het totaal concept van New Generation Projects en til uw event naar een hoger niveau. Naast onze champagnebar bieden wij ook nog een andere services aan die uw feest nóg iets extra's geeft. Dankzij ons grote netwerk aan hostesses, danseressen en acts kunnen wij verschillende acts of dansworkshops tijdens uw feest verzorgen. Een gegarandeerd succes voor een uniek event.

 

 

 

Onze laatste posts Blijf altijd up to date