+31 6 5174 4200
info@newgenerationprojects.nl
Routebeschrijving Gevestigd aan de Boermansstraat 76. Centrum van Weert, in de buurt van het Treinstation. Via de auto: bereikbaar vanuit omgeving Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze via de A2. Ook vanuit de N275/N266 voor de regio Nederweert, Ospel, Someren, Asten Meijel, Venlo, Panningen en Helden. De A2 Limburg voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ell, Kelpen, Ittervoort, Neeritter, Maasbracht, Echt en Roermond. Bekijk deze pagina voor een exacte routebeschrijving via Google Maps.

Champagnetoren

Wilt u een uniek feestelijk element wat u gasten niet meer vergeten? Kies dan voor een prachtige Champagne toren met de meest exclusieve champagne geleverd door New Generation Projects. Onze professionals zullen zorgen voor een perfecte service en een prachtig toost moment voor u en uw gasten.

Huur champagnetorenluxe champagnetoren te huur voor een exclusief feest

De champagnetoren is misschien wel het bekendste concept van alles wat met champagne te maken heeft. Deze straalt luxe en exclusiviteit uit. Het is dan ook zeker niet alledaags om te kiezen voor een champagnetoren van New Generation Projects. Integendeel, met een champagnetoren verzekert u zichzelf van een originele, luxe en exclusieve eyecatcher! Ideaal voor een productpresentatie, jubileum of besloten feest. Met de juiste verlichting op de champagnetoren zorgt deze ook nog voor extra aantrekkingskracht.

Champagnetoren huren met hostesses

Onze professionele en prachtige champagnedames zorgen er uiteraard voor dat de champagnetoren niet enkel als decoratief element dient. Zij zullen uw gezelschap voorzien van een overheelijk glaasje gouden bubbels.Tegelijkertijd een mooie manier om de champagnetoren afgebroken te krijgen.

Neem contact op om een champagnetoren te huren

Neem direct contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken. Wij zullen dan graag samen met u kijken naar de optimale mogelijkheden voor uw specifieke situatie. 

Onze laatste posts Blijf altijd up to date