+31 6 5174 4200
info@newgenerationprojects.nl
Routebeschrijving Gevestigd aan de Sint Willibrordstraat 5. Centrum van Weert, in de buurt van het Treinstation. Via de auto: bereikbaar vanuit omgeving Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze via de A2. Ook vanuit de N275/N266 voor de regio Nederweert, Ospel, Someren, Asten Meijel, Venlo, Panningen en Helden. De A2 Limburg voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ell, Kelpen, Ittervoort, Neeritter, Maasbracht, Echt en Roermond. Bekijk deze pagina voor een exacte routebeschrijving via Google Maps.

New Generation Projects besteedt grote zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de op onze website gepubliceerde informatie. Onjuistheden kunnen echter voorkomen.

Deze website kan hyperlinks naar de websites van derden bevatten. Het gebruik van websites van derden is voor risico van de gebruiker.

Deze website is eigendom van New Generation Projects. Het auteursrecht op de inhoud van deze website behoort toe aan New Generation Projects. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van New Generation Projects mag de inhoud van deze website niet worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, behoudens beperkingen bij wet gesteld.
Alle woord- en beeldmerken op deze website zijn eigendom van New Generation Projects tenzij anders vermeld of met toestemming door derden voor gebruik door New Generation Projects ter beschikking gesteld.
Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van New Generation Projects is het niet toegestaan op enige wijze gebruik te maken van deze merken, behoudens de beperkingen bij wet gesteld.

Onze laatste posts Blijf altijd up to date