+31 6 5174 4200
info@newgenerationprojects.nl
Routebeschrijving Gevestigd aan de Boermansstraat 76. Centrum van Weert, in de buurt van het Treinstation. Via de auto: bereikbaar vanuit omgeving Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze via de A2. Ook vanuit de N275/N266 voor de regio Nederweert, Ospel, Someren, Asten Meijel, Venlo, Panningen en Helden. De A2 Limburg voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ell, Kelpen, Ittervoort, Neeritter, Maasbracht, Echt en Roermond. Bekijk deze pagina voor een exacte routebeschrijving via Google Maps.

Naast onze unieke champagnebar en champagne hostesses die nét dat beetje extra aan uw feest of evenement toevoegen, bieden we ook nog extra services aan. Met deze extra services maakt u uw feest of evenement helemaal compleet. Wij nemen al uw zorgen uit handen en zorgen voor zowel entertainment als luxe fingerfood en drankjes. Ook kunen wij de volledige styling van uw feest of evenement verzorgen volledig naar wens.

Ieder feest of evenement vraagt om een andere en unieke sfeer. Dankzij onze maatwerk arrangementen creëren wij de gewenste belevenis op uw evenement. Wij gaan graag met in gesprek voor het doornemen van al uw wensen. 

Extra services:

Een onvergetelijk feest of evenement organiseren? Neem dan contact op met New Generation Projects. 

 

Onze laatste posts Blijf altijd up to date