+31 6 5174 4200
info@newgenerationprojects.nl
Routebeschrijving Gevestigd aan de Sint Willibrordstraat 5. Centrum van Weert, in de buurt van het Treinstation. Via de auto: bereikbaar vanuit omgeving Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze via de A2. Ook vanuit de N275/N266 voor de regio Nederweert, Ospel, Someren, Asten Meijel, Venlo, Panningen en Helden. De A2 Limburg voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ell, Kelpen, Ittervoort, Neeritter, Maasbracht, Echt en Roermond. Bekijk deze pagina voor een exacte routebeschrijving via Google Maps.

Een aanvulling op uw event om nooit te vergeten!

Wilt u nét dat beetje extra voor uw evenement? Iets wat de sfeer spontaan up-lift en uw gasten voorziet van een unieke sfeerbeleving? Kies dan voor een dansact of workshop verzorgd door New Generation Projects. 

Dance acts als extra service of op zichzelf staande act

Bij Next Generation Projects is alles mogelijk, wij bieden een all-in concept, maar onze services kunnen ook los geboekt worden. Wij leveren precies datgene waar u naar zoekt als het aankomt op entertainment en hosting. De laatste jaren is de populariteit van dans en entertainment enorm toegenomen en is hier een enorme vraag naar gekomen. New Generation Projects biedt maatwerk dansacts in alle denkbare stijlen en uitvoeringen, van burlesque tot clubdance. Wij hebben de expertise in huis om een maatwerk act of choreografie te verzorgen welke aansluit bij uw wensen én uw gasten.

Wilt u niet enkel toekijken maar zelf ook met de voetjes van de vloer?

U kunt bij ons ook verschillende dansworkshops boeken onder begeleiding van onze  professionals. Zowel onze acts als workshops zijn van top tot teen verzorgd waarbij aan elk detail is gedacht, wij nemen alles uit handen zodat u en uw gasten nog maar één taak hebben: genieten van een unieke beleving. 

Enkel top kwaliteit bij Next Generation Projects

Bij ons komt een dame niet zomaar binnen. Wij staan voor onze dienstverlening en werken elke dag met onze volledige passie en toewijding aan het overstijgen van onszelf. Dit verwachten we ook van onze danseressen. We houden selectierrondes en met regelmaat vinden er trainingssessies plaats. Wij verzekeren u enkel professionele performers. 

Ook interessant voor uw feest of evenement:

- Paaldansacts

- Styling en make-up

- Hosting / horeca

  

Onze laatste posts Blijf altijd up to date