+31 6 5174 4200
info@newgenerationprojects.nl
Routebeschrijving Gevestigd aan de Sint Willibrordstraat 5. Centrum van Weert, in de buurt van het Treinstation. Via de auto: bereikbaar vanuit omgeving Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze via de A2. Ook vanuit de N275/N266 voor de regio Nederweert, Ospel, Someren, Asten Meijel, Venlo, Panningen en Helden. De A2 Limburg voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ell, Kelpen, Ittervoort, Neeritter, Maasbracht, Echt en Roermond. Bekijk deze pagina voor een exacte routebeschrijving via Google Maps.

Professioneel en perféct gestylde hostesses

Met regelmaat mogen wij vanuit New Generation Projects onze prachtige hostesses inzetten voor diverse evenementen, bedrijfsfeesten, openingen en shows. Bent u op zoek naar hostesses die exclusiviteit uitstralen en klasse en style hebben? New Generations Projects biedt u professionele hostesses die perfect gestyled worden door onze make-up artist en styliste. Bij ons is alles altijd van top tot teen verzorgd en dit is  onder andere terug te zien in onze hostesses. 

Onze hostesses zorgen voor een unieke belevenis

New Generation Project heeft een groot netwerk een professionele hostesses die wij inzetten bij onze klanten. Alle dames die voor ons werken, worden door onszelf gescout en ondergaan een pittige selectieprocedure. Wij willen namelijk alleen het beste van het beste en kiezen onze dames dan ook uit op basis van charisma, gastvrijheid en scherpzinnigheid. Ze moeten nét dat beetje extra bezitten omdat wij u ook nét dat beetje extra willen geven. Boekt u ons voor een hosting dan weet u zeker dat u en uw gasten omver zullen worden geblazen door de persoonlijkheden die onze dames zijn. 

Mix & Match

Elke aanvraag die wij krijgen is weer anders en vraagt een specifieke look & feel. Wij vinden het dan ook erg belangrijk om samen met u uitgebreid uw wensen en behoeften door te spreken, zodat wij tot een perfecte match kunnen komen. Zodat de sfeer en de beleving die u uw gasten wilt meegeven doorvertaald is in zowel onze hostesses als het complete concept. Door onze hostesses komt uw event tot leven. 

Styling & Visagie

We hebben het al eerder benoemd, maar bij ons wordt alles van top tot teen verzorgd en wordt aan ieder detail aandacht geschonken. Zo ook aan de styling en visagie van onze hostesses. Door de inzet van onze professionele make-up artist zal de uitstraling van onze dames precies passend zijn voor uw event. 

Als u dat wenst, kunnen wij u volledige event een perfecte invulling geven. Naast onze hostesses beschikken wij over vele andere acts, zoals paalsdans, special talents of workshops en uiteraard onze champagnebar! 

Bent u toe aan the next level? Kies voor New Generation Projects!

Onze laatste posts Blijf altijd up to date