+31 6 5174 4200
info@newgenerationprojects.nl
Routebeschrijving Gevestigd aan de Sint Willibrordstraat 5. Centrum van Weert, in de buurt van het Treinstation. Via de auto: bereikbaar vanuit omgeving Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze via de A2. Ook vanuit de N275/N266 voor de regio Nederweert, Ospel, Someren, Asten Meijel, Venlo, Panningen en Helden. De A2 Limburg voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ell, Kelpen, Ittervoort, Neeritter, Maasbracht, Echt en Roermond. Bekijk deze pagina voor een exacte routebeschrijving via Google Maps.

Geef uw gasten een act met unieke touch

De tijd dat paaldansen als iets ordinair en vulgair werd gezien is inmiddels voorbij. Een mooie paaldansshow waarin sensualiteit de boventoon voert, wordt door ieder publiek erg gewaardeerd. Als u kiest voor een sensuele paaldansact, kies dan voor een van de professionele danseressen van Next Generation Projects. 

Paaldans act volledig aangepast op uw publiek

Waar u ook kijkt, op welk evenement u ook komt, vaak zijn hier danseressen aanwezig. Dit komt mede omdat danseressen zorgen voor extra dynamiek op uw event en zorgen voor vermaak. Mensen hebben iets om naar te kijken en de sfeer is ontspannen. Een paaldansshow kan zo sensueel zijn als u zelf wenst. Wij passen onze show aan op uw thema en hetgeen u wilt uitstralen. Eén ding wat wij zeker weten is dat onze prachtige paaldans danseres uw publiek versteld zal laten staan. 

Voor jong en oud

Vaak wordt gedacht dat bij een paaldansact de kleren uitgaan. Niks is minder waar, paaldansen is geen stripact maar een ware dansshow, waar u en uw gasten ademloos naar zullen kijken. Mochten er ook kinderen op uw event aanwezig zijn, dan zullen onze professionals de act een andere touch gegeven zodat deze voor iedereen geschikt blijft. 

Zelf leren paaldansen? 

Onze professionals kunnen ook een paaldans workshop verzorgen. Uw gasten zullen in ongedwongen sfeer ervaren wat het allemaal vergt om te kunnen paaldansen. Een paaldans workshop is een leuke speelse manier om de sfeer te breken en te zorgen voor een verbinding tussen uw gasten onderling. 

Benieuwd naar onze show of invulling van een workshop? Neem contact met ons op!

Ook interessant voor uw feest of evenement:

- Styling en make-up

- Hosting / horeca

- Dance acts

- Special acts / talent

 

  

Onze laatste posts Blijf altijd up to date