+31 6 5174 4200
info@newgenerationprojects.nl
Routebeschrijving Gevestigd aan de Sint Willibrordstraat 5. Centrum van Weert, in de buurt van het Treinstation. Via de auto: bereikbaar vanuit omgeving Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze via de A2. Ook vanuit de N275/N266 voor de regio Nederweert, Ospel, Someren, Asten Meijel, Venlo, Panningen en Helden. De A2 Limburg voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ell, Kelpen, Ittervoort, Neeritter, Maasbracht, Echt en Roermond. Bekijk deze pagina voor een exacte routebeschrijving via Google Maps.

Unieke talenten, unieke acts – Wij bieden het allemaal

Wij zijn niet voor niks New Generation Projects. Wij willen vernieuwend bezig zijn en u een unieke beleving bieden. Ons team van creatievelingen staan elke dag weer te popelen om hun nieuw bedachte acts met ons te delen. Wij bieden u entertainment van het hoogste niveaus. Bespreek u wensen met ons en wij zijn er zeker van dat wij een passende act voor u hebben of kunnen ontwikkelen. 

Voor iedere gelegenheid een compleet concept

Wij beschikken over een groot professioneel netwerk in de entertainmentbranche waardoor wij kunnen putten uit ontzettend veel kwalitatief hoogstaande acts en toebehoren. Denk aan een champagnebar, styling, muzikanten, fotografen, dj's, danseressen. Maar ook steltenlopers, circusacts en paaldanseressen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

- Styling en make-up

- Hosting / horeca

- Dance acts

Onze laatste posts Blijf altijd up to date