+31 6 5174 4200
info@newgenerationprojects.nl
Routebeschrijving Gevestigd aan de Sint Willibrordstraat 5. Centrum van Weert, in de buurt van het Treinstation. Via de auto: bereikbaar vanuit omgeving Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze via de A2. Ook vanuit de N275/N266 voor de regio Nederweert, Ospel, Someren, Asten Meijel, Venlo, Panningen en Helden. De A2 Limburg voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ell, Kelpen, Ittervoort, Neeritter, Maasbracht, Echt en Roermond. Bekijk deze pagina voor een exacte routebeschrijving via Google Maps.

Styling & make-up zijn onlosmakelijk verbonden met onze diensten

Next Generation Projects biedt exclusiviteit en kwaliteit. Alles wat wij doen, doen wij met onze volledige passie, aandacht en toewijding. Dit is terug te zien in de kwaliteit van onze maatwerk arrangementen. Als u wilt kunnen wij alles uit handen nemen en hoeft u zich verder geen zorgen te maken: wij denken aan elk detail en alles wordt van top tot teen verzorgd. 

Styling 

Wij kunnen de volledige styling van uw event op ons nemen. U geeft uw wensen aan en wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes perfect gestyled is. Samen met u maken we een moodboard, wat ons de zekerheid geeft dat de uitstraling die u wilt voor uw event ook op de juiste wijze door ons gepresenteerd wordt. Wij zorgen ervoor dat uw gasten een unieke beleving zullen ervaren en zorgen ervoor dat uw evenement nog lang blijft voortduren in de gedachten van uw gasten.

Make-up artist

Naast dat wij onze professionele make-up artist inzetten voor onszelf, delen we haar ook graag met u. Een workshop visagie of de mogelijkheid voor uw gasten om een keer professioneel opgemaakt te worden? U zegt het maar en wij regelen het voor u! Make-up kan uw gasten een goed gevoel geven over zichzelf. Een leuke belevenis om mee te geven, toch? 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op!

- Hosting / horeca

- Dance acts

- Special acts / talent

- Paaldans acts

Onze laatste posts Blijf altijd up to date