+31 6 5174 4200
info@newgenerationprojects.nl
Routebeschrijving Gevestigd aan de Boermansstraat 76. Centrum van Weert, in de buurt van het Treinstation. Via de auto: bereikbaar vanuit omgeving Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze via de A2. Ook vanuit de N275/N266 voor de regio Nederweert, Ospel, Someren, Asten Meijel, Venlo, Panningen en Helden. De A2 Limburg voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ell, Kelpen, Ittervoort, Neeritter, Maasbracht, Echt en Roermond. Bekijk deze pagina voor een exacte routebeschrijving via Google Maps.

Gastvrouwen inhuren voor elke gelegenheid

Met welke gelegenheid u ook te maken krijgt, het inhuren van gastvrouwen zorgt voor net dat beetje extra’s op uw feest. Wij van New Generation Projects als hostessbureau, verzorgen teams van gastvrouwen die naadloos aansluiten bij het imago van de klant. Heeft u specifieke wensen voor onze gastvrouwen? Dan zorgt onze inhouse stylingsafdeling dat onze gastvrouwen aansluiten bij hetgeen dat u wilt uitstralen met uw feest. Op maat gemaakte aankleding en stijlvolle gastvrouwen, dat is wat New Generation Projects u biedt!

Hostesses gecombineerd met luxueuze hapjes en drankjes

Bij het inschakelen van een team service gerichte gastvrouwen horen natuurlijk ook lekkere hapjes en drankjes die aan uw bezoekers geserveerd kunnen worden. Kiest u voor New Generation Projects als hosstesbureau? Dan kunnen wij dit allemaal voor u regelen. Als wederverkoper van het bekende champagnemerk Moet et Chandon en verschillende heerlijke soorten kaviaar, kunnen wij uw feest of evenement aanvullen met deze heerlijke versnaperingen. Onze ervaren gastvrouwen brengen de hapjes en drankjes rond zodat al uw bezoekers worden voorzien met deze luxueuze service. 

Volledige verzorging van uw feest of evenement

Naast het verzorgen van de hapjes, drankjes en verwelkomen van de gasten, is New Generation Projects ook in te schakelen voor een volledige verzorging van uw feest of evenement. Zo zijn onze gastvrouwen ook in te schakelen als horecamedewerksters en promotieteam. Ook verzorgt onze stylist graag de styling en visagie om het totaal plaatje van uw evenement compleet te maken. Bent u naast professionele gastvrouwen ook op zoek naar een verrassend entertainment? Vraag dan ook eens naar onze professionele dance acts of paaldans acts die uw evenement onvergetelijk maken!

Meer weten over de mogelijkheden bij New Generation Projects? Neem dan vrijblijvend contact op en kom meer te weten over al onze services voor uw feest of evenement!

Onze laatste posts Blijf altijd up to date