+31 6 5174 4200
info@newgenerationprojects.nl
Routebeschrijving Gevestigd aan de Boermansstraat 76. Centrum van Weert, in de buurt van het Treinstation. Via de auto: bereikbaar vanuit omgeving Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze via de A2. Ook vanuit de N275/N266 voor de regio Nederweert, Ospel, Someren, Asten Meijel, Venlo, Panningen en Helden. De A2 Limburg voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ell, Kelpen, Ittervoort, Neeritter, Maasbracht, Echt en Roermond. Bekijk deze pagina voor een exacte routebeschrijving via Google Maps.

New Generation Projects beschikt over de juiste hostesses en hosts om uw gasten te ontvangen en te begeleiden op uw evenement, feest, opening of borrel. Uw evenement start meteen goed dankzij de aanwezigheid van onze professionele hostesses en hosts als promotieteam. Deze servicegerichte dames en heren zijn echte charmante personen en onderscheiden zich dankzij hun ervaring, professionaliteit en mooie uitstraling. 

Verwelkoming door hostesses

Met toewijding en aandacht wordt iedere gast op uw evenement ontvangen door onze hostesses en champagnedames of indien gewenst een champagne host. De hostesses zorgen voor een stijlvolle persoonlijke verwelkoming van uw gasten. De toon van uw feest is meteen gezet en bij aankomst kan het feest gelijk beginnen. Onze professionele hostesses zijn een perfecte toevoeging voor uw feest of event!

Hostesses huren: elegante begeleiding

Huur onze hostesses en verzeker u ervan dat uw gasten op een charmante manier worden begeleid op uw feest, opening, evenement of borrel. Onze hostesses voorzien de gasten van een lekker glaasje champagne afkomstig van de exclusieve champagnebar. Vrouwelijke elegantie gecombineerd met een bijzonder glaasje bubbels van het grootste champagnehuis ter wereld. Met een bijpassend outfit en hulp van een professionele make-up artist zijn de hostesses klaar voor ieder feest. Een uitstraling van klasse en luxe voert de boventoon tijdens uw event.

Professionele hostesses

Wat onze hosting betreft kunnen we aangeven dat wij uitsluitend werken met hostesses en gastvrouwen die door onszelf zijn gescout en opgeleid. Wij bieden enkel het beste van het beste en daarom hanteren wij ook een uiterst strenge selectieprocedure. Al onze hostesses zijn gescreend en opgeleid op het gebied van charisma, professionaliteit en gastvrijheid. Ze passen zich moeiteloos aan elke setting aan. Bovendien selecteren we samen met u per evenement een uitgebalanceerd team op basis van de specifieke wensen en eisen. 

Hostesses voor events

Verzorg uw gasten met het totaalconcept van New Generation Projects en til uw event naar een hoger niveau. Behalve onze hostesses bieden wij nog meer services die uw evenement voorzien van een stijvolle en exclusieve uitstraling en inhoud. Denk bijvooorbeeld aan onze champagnebar of champagnetoren en aan onze aanvullende dance acts. Dankzij ons grote netwerk aan hostesses, danseressen en acts kunnen wij altijd een passend aanbod doen dat perfect aansluit op uw wensen. 

Onze laatste posts Blijf altijd up to date