+31 6 5174 4200
info@newgenerationprojects.nl
Routebeschrijving Gevestigd aan de Boermansstraat 76. Centrum van Weert, in de buurt van het Treinstation. Via de auto: bereikbaar vanuit omgeving Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze via de A2. Ook vanuit de N275/N266 voor de regio Nederweert, Ospel, Someren, Asten Meijel, Venlo, Panningen en Helden. De A2 Limburg voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ell, Kelpen, Ittervoort, Neeritter, Maasbracht, Echt en Roermond. Bekijk deze pagina voor een exacte routebeschrijving via Google Maps.

Wist u dat kaviaar ook wel het zwarte goud wordt genoemd? Kaviaar is een echte delicatesse en tevens ook een luxe product. Verschillende soorten kaviaar worden dan ook voor een hoge prijs verkocht afhankelijk van afkomst. Wilt u graag kaviaar kopen of kaviaar bestellen van hoog kwaliteit? New Generation Projects heeft een assortiment van verschillende soorten kwalitatieve kaviaar soorten en kan u adviseren op het gebied van deze bijzondere delicatesse. Kaviaar kopen of kaviaar bestellen? New Generation Projects voorziet u van kaviaar van Persian caviar of House of caviar. 

Kaviaar kopen - Persian Caviar

U kunt bij ons de fijne kaviaar van het merk Persian Caviar kppen. Persian Caviar. Persian Caviar is een exclusieve importeur van luxueuze kaviaar soorten in Europa. Kaviaar van Persian Caviar gaat de hele wereld over en fascineert kenners maar ook niet kenners met de unieke smaak van kaviaar. Persian Caviar heeft verschillende soorten van deze luxe delicatesse waaronder Baerii, Osciëtra en Beluga kaviaar. De kaviaar wordt rechtstreeks geïmporteerd vanuit het land van herkomst waardoor kaviaar van Persian Caviar altijd versheid en een hoogwaardige kwaliteit kan bieden. Wilt u graag kaviaar kopen van Persian Caviar? Neem dan contact op met New Generations Project. 

Kaviaar kopen - House of Caviar

Ook hebben wij de overheerlijke kaviaar van House of Caviar tot onze beschikking. House of Caviar produceert kaviaar uit het topsegment waarin kwaliteit en exclusiviteit gewaarborgd is. Al sinds  1999 levert House of Caviar kaviaar van hoog kwaliteit aan groothandels en toprestaurants. House of Caviar is een importeur van verschillende luxe kaviaar zoals de Russian Asetra, Perle Imperial en de Beluga. Daarnaast importeert House of Caviar ook andere fine food producten zoals luxe ham, krabsoorten of truffelproducten. Wilt u graag kaviaar kopen van House of Caviar? Neem dan contact op met New Generations Project. 

Kaviaar voor uw evenement

Wilt u graag die exclusiviteit en luxe van kaviaar toevoegen aan uw evenement of feest? Dan is het mogelijk kaviaar te kopen van een van de luxe merken Persian Caviar of House of Caviar. New Generation Projects zorgt ervoor dat uw gasten worden voorzien van een heerlijke en verrassende delicatesse. Het is ook mogelijk onze hostesses, naast het aanbieden van kaviaar, in te schakelen voor het schenken van een heerlijk glaasje champagne. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden om uw evenement tot een hoger niveau te brengen. 

Kaviaar kopen bij NGP

Diverse soorten kaviaar kopen van het merk Persian Ceviar of House of Caviar is mogelijk bij New Generation Projects. Wilt u de exclusiviteit ervaren van een van deze merken? Neem dan contact met ons op en wij voorzien u van heerlijke kaviaar naar wens. Kaviaar kopen voor een feest of evenement? Ook dit is mogelijk bij New Generations Projects. Vraag naar de mogelijkheden. 

Onze laatste posts Blijf altijd up to date