+31 6 5174 4200
info@newgenerationprojects.nl
Routebeschrijving Gevestigd aan de Boermansstraat 76. Centrum van Weert, in de buurt van het Treinstation. Via de auto: bereikbaar vanuit omgeving Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze via de A2. Ook vanuit de N275/N266 voor de regio Nederweert, Ospel, Someren, Asten Meijel, Venlo, Panningen en Helden. De A2 Limburg voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ell, Kelpen, Ittervoort, Neeritter, Maasbracht, Echt en Roermond. Bekijk deze pagina voor een exacte routebeschrijving via Google Maps.

Wilt u graag een luxe fles Moët Champagne kopen? Moët Chandon champagne is de meest bekende champagne ter wereld en tevens ook het meest verkocht. De brut versie van de Moët en Chandon champagne is het icoon van het huis en staat kenmerkend voor de Moët Chandon champagnes. Maar het merk heeft nog veel meer exclusieve versies en bijzondere smaken die het proeven waard zijn. Wilt u een heerlijke fles Moët champagne kopen? New Generation Projects staat voor u klaar!

Champagne van Moët Hennessy

Moët & Chandon is een overkoepeld merk van Moët Hennessy en is het grootste champagnehuis ter wereld. De mousserende wijnen zijn te onderscheiden van andere merken door de uitstekende hoogwaardige kwaliteit. Er zijn verschillenden soorten Moët champagne die ieder zijn eigen unieke uitstraling en ook smaak hebben. Bent u op zoek naar een bijzondere champagne die bij velen geliefd is? Dan is een champagne van Moët en Chandon een uitstekende keuze. 

Feest vieren met Moët en Chandon champagne

De Moët en Chandon champagne heeft een luxueuze en feestelijke uitstraling en wordt dan ook regelmatig geschonken tijdens vieringen of evenementen. Heeft u binnenkort een feest, evenement of wilt u deze bijzondere fles bubbels aan iemand geven als geschenk? Dan kunt u uw Moët champagne kopen bij New Generation Projects. Als verkoper van alle wijnen en spirits van Moët Hennessy bieden wij u naast onze andere diensten ook de mogelijkheid een Moët champagne fles te kopen. 

Moët champagne kopen voor uw event

Het zijn de fijne details die uw feest of event veranderen in een ervaring die uw gasten niet snel meer zullen vergeten. Geeft u binnenkort een feest of event en wilt u uw gasten een gevoel van exclusiviteit meegeven? Bij zo’n speciale gelegenheid mag een glaasje champagne uiteraard niet ontbreken. Laat onze hostesses uw gasten voorzien van een heerlijk glaasje Moët en Chandon en start uw feest op een unieke manier. Moët champagne kopen voor uw event, feest of voor gewoon zo doet u bij New Generation Project. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden. 

Bekijk hier alle soorten Moët champagne die wij schenken:

- Moët & Chandon Imperial

Moët Chandon Rosé Imperial

Moët Chandon Ice Imperial

Moët Chandon Ice Imperial Rosé

 

Onze laatste posts Blijf altijd up to date