+31 6 5174 4200
info@newgenerationprojects.nl
Routebeschrijving Gevestigd aan de Boermansstraat 76. Centrum van Weert, in de buurt van het Treinstation. Via de auto: bereikbaar vanuit omgeving Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze via de A2. Ook vanuit de N275/N266 voor de regio Nederweert, Ospel, Someren, Asten Meijel, Venlo, Panningen en Helden. De A2 Limburg voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ell, Kelpen, Ittervoort, Neeritter, Maasbracht, Echt en Roermond. Bekijk deze pagina voor een exacte routebeschrijving via Google Maps.

Moët Chandon Ice Imperial Rosé is een frisse, verkoelende must have tijdens de warme zomerdagen. Het is de eerste rosé champagne waarvan je hoort te genieten samen met ijsblokjes. De zoete verkoeling is de perfect aanvulling op zonnige middagen en aangename avonden. Met Moët Ice Imperial Rosé ontdekt u een totaal vernieuwde manier om rosé te nuttigen. Met deze ice rosé maakt u van elke gelegenheid een speciale.

Een zoete smaakexplosie

Ice Imperial Rosé heeft een betoverend gecombineerd palet van zoetigheid met uitgesproken smaken. Aromatische rode bessen, cranberry en Morello kersen zijn soorten roodfruit die terug te vinden zijn in het levendige bouquet van Moët Ice Imperial Rosé. Deze worden verrijkt door zomervruchten zoals vijgen en nectarines met een vleugje grenadine. De smaaksensatie is een perfecte balans tussen fruitigheid en frisheid. Moët Chandon Ice Imperial eindigt met een heerlijke bitterzoete noot van roze grapefruit.

Moët Chandon Ice Imperial Rosé bestellen

Wilt u de frisse, fruitige smaaksensatie Moët Ice Imperial Rosé graag zelf beleven en een fles ice rosé bestellen? New Generation Projects, leverancier van champagnes, kan dat voor u realiseren. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van flessen champagne op maat. Bestel het gewenste aantal flessen ice rosé door contact op te nemen met New Generation Projects.

Ice Rosé op uw feest op evenement

Ice rosé is de perfecte dorstlesser voor uw feest of evenement. New Generation Projects zal ervoor zorgen dat uw gasten worden voorzien van frisse, verkoelende ice rosé inclusief bijpassende hapjes. Wij voorzien uw feest of evenement van een champagnebar met heerlijke champagnes. Onze perfect uitziende hostesses zorgen ervoor dat al uw gasten genieten van een glaasje Moët Ice Imperial Rosé. Wilt u uw event compleet maken en uw gasten de unieke smaak van de éérste rosé op ijs laten ervaren? Neem bij interesse contact op met New Generation Projects!

Bekijk hier andere soorten Moët champagne die wij schenken:

- Moët & Chandon Imperial

Moët Chandon Rosé Imperial

Moët Chandon Ice Imperial

Onze laatste posts Blijf altijd up to date