+31 6 5174 4200
info@newgenerationprojects.nl
Routebeschrijving Gevestigd aan de Sint Willibrordstraat 5. Centrum van Weert, in de buurt van het Treinstation. Via de auto: bereikbaar vanuit omgeving Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze via de A2. Ook vanuit de N275/N266 voor de regio Nederweert, Ospel, Someren, Asten Meijel, Venlo, Panningen en Helden. De A2 Limburg voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ell, Kelpen, Ittervoort, Neeritter, Maasbracht, Echt en Roermond. Bekijk deze pagina voor een exacte routebeschrijving via Google Maps.

Moët Chandon Ice Imperial is een zeer aparte creatie van het champagnehuis Moët & Chandon. Dit is namelijk de eerste én enige champagne ter wereld die op ijs gedronken hoort te worden. Het is een van de grootste innovaties in de champagne geschiedenis. Bij andere champagnes is het toevoegen van ijs zonde van de unieke champagne smaak. Moët & Chandon Ice Imperial is speciaal hiervoor gemaakt, alle aroma’s komen dan juist vrij. Vul uw spontane, feestelijke dagen aan met deze verfrissende, unieke blend van Moët en Chandon Ice Imperial.

Een tropische smaaksensatie

Bij elke slok Moët en Chandon Ice Imperial proeft u heldere frisheid en een rijke explosie van zoete fruitaroma’s voor een tropische smaaksensatie met een verfrissende afdronk. Dankzij deze rijke blend blijft de smaak optimaal behouden bij het toevoegen van ijs. Drink Moët & Chandon Ice Imperial met ijs of maak er een verleidelijke cocktail van in combinatie met ijsblokjes, limoen, komkommer, rood fruit, gember of munt. 

Moët Chandon Ice Imperial bestellen

Wilt u graag zelf genieten van de tropische smaken en heldere frisheid van Moët & Chandon Ice Imperial? Wij, New Generation Projects, zijn een leverancier van alcoholische dranken van het merk Moët en Chandon. Wij leveren flessen champagne op maat, waaronder het merk Moët & Chandon. Bestel een of meerdere flessen Moët en Chandon Ice Imperial door contact op te nemen met New Generation Projects en ervaar ’s werelds éérste champagne op ijs zelf!

Champagne op uw feest of evenement

Een feest of evenement is niet compleet zonder champagne. Voor het serveren van de unieke Moët Chandon Ice Imperial mét bijpassende hapjes bent u bij New Generation Projects aan het juiste adres. Wij voorzien uw event van een champagnebar met de lekkerste bubbels zoals de Moët & Chandon Ice Imperial. Onze perfect uitziende hostesses zullen het aanspreekpunt zijn voor uw feest of evenement. Zij voorzien tevens alle gasten van een glaasje Moët Chandon Ice Imperial. Wilt u uw gasten graag verwennen met luxe champagnes van Moët & Chandon zoals ’s werelds éérste champagne op ijs? Neem dan contact op met New Generation Projects!

Bekijk hier andere soorten Moët champagne die wij schenken:

- Moët & Chandon Imperial

Moët Chandon Rosé Imperial

Moët Chandon Ice Imperial Rosé

Onze laatste posts Blijf altijd up to date