+31 6 5174 4200
info@newgenerationprojects.nl
Routebeschrijving Gevestigd aan de Boermansstraat 76. Centrum van Weert, in de buurt van het Treinstation. Via de auto: bereikbaar vanuit omgeving Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze via de A2. Ook vanuit de N275/N266 voor de regio Nederweert, Ospel, Someren, Asten Meijel, Venlo, Panningen en Helden. De A2 Limburg voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ell, Kelpen, Ittervoort, Neeritter, Maasbracht, Echt en Roermond. Bekijk deze pagina voor een exacte routebeschrijving via Google Maps.

Een zeer bekende champagne die geliefd is door velen. De Moët Chandon Imperial is de meest verkochte en meest bekende champagne ter wereld en wordt vaak gedronken op evenementen, feesten of bijzondere gelegenheden. De fles is herkenbaar aan zijn luxe en unieke uitstraling. Op ieder moment van de dag wordt er wel ergens ter wereld een fles Moët Imperial open geplopt. Een teken van feestelijkheid, dat is wat een fles Moët en Chandon Imperial is!

Champagne huis Moët & Chandon

De feestelijke champagne Moët Chandon Imperial Brut is afkomstig van het champagnehuis Moët & Chandon. Ieder jaar worden de flessen Moet Chandon Imperial gemaakt in de herkenbare stijl van het huis die door velen liefhebbers, kenners maar ook anderen zeer herkenbaar is. Het champagnemerk is een statement geworden, met de Moët en Chandon Imperial als klassieker. Een icoon die je echt niet wilt missen op een van je events, feesten of andere bijzondere gelegenheden waar op getoast mag worden.

Moët Imperial champagne

De champagne Moët Chandon Imperial Brut is zeer geschikt als aperitief. De champagne kent aroma’s van toast, brooddeeg en lindebloesem die ook goed terugkomen in de champagne zelf. Moët en Chandon Imperial heeft een fijne, romige en levendige smaak met zachte rondingen. De Moët Chandon Imperial brut is een echte klassieker onder de champagnes en een liefhebber van velen. Twijfel je welke champagne het best bij jouw genodigden past? Dan zit je met de Moet Imperial altijd goed!

Moët en Chandon Imperial bestellen

Wilt u graag een fles Moët en Chandon Imperial bestellen om zelf de sprankelende smaak van deze luxueuze champagne te ervaren? Als leverancier van champagnes, waaronder het merk Moët & Chandon, leveren wij flessen champagne op maat. Bestel een of meerdere flessen na voorkeur door contact op te nemen met New Generation Projects. 

Champagne op je event of feest

Op een event of feest mag een toast met champagne natuurlijk niet ontbreken. New Generation Projects is gespecialiseerd in het serveren van de lekkerste champagnes inclusief bijpassende hapjes. Onze hostesses zijn het aanspreekpunt op uw event en voorzien alle gasten van een heerlijk glaasje Moët Chandon Imperial. Wilt u uw event of feest voorzien van een champagnebar met champagnes van Moët & Chandon? Neem dan contact op met New Generation Projects! 

Bekijk hier andere soorten Moët champagne die wij schenken:

Moët Chandon Rosé Imperial

Moët Chandon Ice Imperial

Moët Chandon Ice Imperial Rosé

Onze laatste posts Blijf altijd up to date