+31 6 5174 4200
info@newgenerationprojects.nl
Routebeschrijving Gevestigd aan de Sint Willibrordstraat 5. Centrum van Weert, in de buurt van het Treinstation. Via de auto: bereikbaar vanuit omgeving Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze via de A2. Ook vanuit de N275/N266 voor de regio Nederweert, Ospel, Someren, Asten Meijel, Venlo, Panningen en Helden. De A2 Limburg voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ell, Kelpen, Ittervoort, Neeritter, Maasbracht, Echt en Roermond. Bekijk deze pagina voor een exacte routebeschrijving via Google Maps.

Deze rose champagne is nóg exclusiever en nóg feestelijker dan de ‘standaard’ brut champagne. Moët Rosé Imperial wordt in kleine oplagen gemaakt waardoor deze niet ieder jaar verkrijgbaar is. Hierdoor is de rose nóg geliefder. Op feesten, evenementen of speciale gelegenheden wordt vaak Moët Chandon Rosé Imperial geschonken. Moët Rosé Imperial heeft een stralende, unieke, luxe en romantische uitdrukking. Met deze rosé champagne wordt elke gelegenheid bijzonder. 

Prikkel uw zintuigen met Moët Rosé Imperial

De exclusieve rose Moët Chandon Rosé Imperial heeft een fruitige expressie. Door de volle en soepele structuur is het een heerlijk aperitief. De rosé smaakt ook perfect bij lichte, mediterrane gerechten. Bij het open ploppen van een fles Moët Rosé Imperial barst er direct een geurexplosie van klein rood fruit los. Laat u verleiden door de bruisende en jonge smaak van delicaat rood fruit. 

Moët Chandon Rosé Imperial bestellen

Wilt u graag zelf de bruisende smaak van Moët Rosé Imperial ervaren? New Generation Projects, leverancier van champagnes, kan dit voor u realiseren. Wij staan bekend om het leveren van flessen champagne op maat, waaronder het merk Moët & Chandon. Bestel een of meerdere flessen exclusieve Moët Chandon Rosé Imperial door contact op te nemen met New Generation Projects. 

Rosé champagne op uw feest of evenement

Rosé champagne mag uiteraard niet ontbreken op een feest of evenement. New Generation Projects zorgt ervoor dat uw gasten niets te kort zullen komen. Wij voorzien uw gasten van de lekkerste rosé en serveren hier bijpassende hapjes bij. Onze hostesses zien er altijd perfect uit en zijn het aanspreekpunt op uw evenement. Wilt u een nóg unieker feest of evenement organiseren? New Generation Project kan uw evenement voorzien van een champagnebar met heerlijke rosé champagnes waaronder Moët Chandon Rosé Imperial. Neem bij interesse contact op met New Generation Projects!

Bekijk hier andere soorten Moët champagne die wij schenken:

- Moët & Chandon Imperial

Moët Chandon Ice Imperial

Moët Chandon Ice Imperial Rosé

Onze laatste posts Blijf altijd up to date