+31 6 5174 4200
info@newgenerationprojects.nl
Routebeschrijving Gevestigd aan de Boermansstraat 76. Centrum van Weert, in de buurt van het Treinstation. Via de auto: bereikbaar vanuit omgeving Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze via de A2. Ook vanuit de N275/N266 voor de regio Nederweert, Ospel, Someren, Asten Meijel, Venlo, Panningen en Helden. De A2 Limburg voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ell, Kelpen, Ittervoort, Neeritter, Maasbracht, Echt en Roermond. Bekijk deze pagina voor een exacte routebeschrijving via Google Maps.

Een evenement zoals u dat wenst!

New Generation Projects staat voor: persoonlijk contact, originaliteit, service & kwaliteit.
De initiatiefnemers achter New Generation Projects hebben jarenlange ervaring in de horeca en de wereld van showbizz en entertainment.

Met de onovertroffen Champagnes van Moët & Chandon geeft New Generation Projects aan uw receptie, huwelijk, opening of kraamfeest een extra dimensie, door inzet van onze champagne concepten wordt elke gelegenheid een onvergetelijke ervaring!

New Generation Projects verwezenlijkt de wensen van de klant.

Aan de hand van uw wensen kunnen wij u diverse suggesties doen of zelfs complete programma´s bieden om het evenement van uw dromen te verzorgen.
Onze kernwaarden zijn passie, puur en professioneel!

Behalve een compleet verzorgd evenement is het ook mogelijk om een programma onderdeel van deze website separaat te boeken voor uw eigen feest of evenement.

New Generation Projects is distributeur van champagne en verkoopt direct aan particulieren en zakelijke klanten. We verzorgen champagne voor uiteenlopende events op lokatie.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. 

Onze laatste posts Blijf altijd up to date