+31 6 5174 4200
info@newgenerationprojects.nl
Routebeschrijving Gevestigd aan de Boermansstraat 76. Centrum van Weert, in de buurt van het Treinstation. Via de auto: bereikbaar vanuit omgeving Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze via de A2. Ook vanuit de N275/N266 voor de regio Nederweert, Ospel, Someren, Asten Meijel, Venlo, Panningen en Helden. De A2 Limburg voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ell, Kelpen, Ittervoort, Neeritter, Maasbracht, Echt en Roermond. Bekijk deze pagina voor een exacte routebeschrijving via Google Maps.

Promoten van uw bedrijf op maat

Voor het promoten van uw product, bedrijf of evenement kunt u terecht bij New Generation Projects voor een promotieteam. Geheel naar wens stellen wij een representatief en professioneel promotieteam voor u samen dat aansluit bij het bedrijf. Zo houden we rekening met al uw wensen wat betreft het promotieteam met zowel uitstraling als aankleding. Meer awareness creëren voor uw bedrijf, merk of een specifiek product? Schakel dan een promotieteam vol enthousiaste dames in van New Generation Projects. 

Effectief promoten met een promotieteam

Uit onderzoek is gebleken dat een promotieteam meer effect heeft op de consument dan reclame op een ander media kanaal. Het is de perfecte manier om awareness te creëren voor uw bedrijf of product op een bijzondere manier. Door middel van productsampling of bijvoorbeeld een productdemonstratie maakt ons promotieteam de consument nieuwsgierig en nemen ze graag een kijkje bij het promotieteam. De juiste manier van promoten zorgt voor een positieve herinnering aan uw product. 

New Generation Project inschakelen?

Wilt u graag een promotieteam inschakelen voor het verhogen van de awareness onder uw doelgroep? Het promotieteam van New Generation Projects is waar u naar op zoek bent! Naast het inschakelen van een enthousiast promotieteam kunt u bij ons ook terecht voor hostesses die uw gasten verwelkomen en bedienen tijdens uw evenement of feest. Al onze gastvrouwen zijn professioneel, stijlvol en representatief. 

Wilt u graag meer informatie over het inhuren van ons promotieteam of een van onze andere diensten? Neem dan contact op met New Generation Projects. 
 

Onze laatste posts Blijf altijd up to date