+31 6 5174 4200
info@newgenerationprojects.nl
Routebeschrijving Gevestigd aan de Sint Willibrordstraat 5. Centrum van Weert, in de buurt van het Treinstation. Via de auto: bereikbaar vanuit omgeving Noord-Brabant; Budel, Valkenswaard, Eindhoven, Heeze en Maarheeze via de A2. Ook vanuit de N275/N266 voor de regio Nederweert, Ospel, Someren, Asten Meijel, Venlo, Panningen en Helden. De A2 Limburg voor de plaatsen Roggel, Heythuysen, Ell, Kelpen, Ittervoort, Neeritter, Maasbracht, Echt en Roermond. Bekijk deze pagina voor een exacte routebeschrijving via Google Maps.

Wanneer wij voor een klant een opdracht mogen uitvoeren, hopen we natuurlijk altijd dat we de verwachtingen op zijn minst waarmaken en liefst zelfs overtreffen. Het is dan ook altijd weer een feest als we achteraf spontane reacties krijgen van tevreden klanten.

Voor u is dit waardevolle informatie en een rechtstreeks bewijs dat wij ook voor u de juiste partner zijn. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat deze klantreacties op onze website na te lezen zijn. Graag nodigen wij u uit om op uw gemak deze reviews van klanten door te nemen en uzelf door hen te laten overtuigen van onze professionele aanpak en werkwijze.

Via onderstaande onafhankelijke websites kunt u reviews over New Generation Projects nalezen.

New Generation Projects wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.8 uit de 10 gebaseerd op 8 reacties van klanten.
Francien Selder 10 / 10 Wat een geweldig feest, dankjewel voor deze onvergetelijke avond, met name omdat jullie alle organisatie op jullie hebben genomen konden we 💯 procent genieten! Tnx 😘
Marsha Muijsers 10 / 10 De champagne dames zijn top! Mooi gepresenteerd. NG is zeker een toegevoegde waarde geweest aan ons feest!
Frans Princen 10 / 10 In oktober een super feest gehad georganiseerd door new generation. Niks was teveel alles werd netjes tot in de puntjes volgens wens verzorgd. Volgende keer sta je weer bovenaan onze lijst😀. Nogmaals dank
Gerlène De Goey 10 / 10 Geweldig !!!!! Verder niets aan toe te voegen 🤩🍾
Stefan Hypothekenunie 10 / 10 Afgelopen augustus heeft New Generation Projects ons evenement op de VIP van de Formule 1 te Spa geregeld. Dit hebben ze naar alle tevredenheid georganiseerd en geregeld. Zonder NGP was het evenement een fiasco geworden, ze hebben zich bemoeit met het diner, de aankleding, bar, ontvangst etc.. Thanks!
Ody de Groot 10 / 10 Yeah go baby go! New Generation.
Antoine vdKruys 10 / 10 Persoonlijk al meermaals op een evenement de diensten en champagne hostesses van NGP mogen ervaren, het is altijd top geregeld. Duidelijk een verhoogde ambiance en uitstraling (Y).
Thomas CIM 8 / 10 Leuk bedrijf, indrukwekkend openingsevenement georganiseerd!
Onze laatste posts Blijf altijd up to date